ALGEMENE VOORWAARDEN

De hierna volgende algemene leveringsvoorwaarden gelden voor penningvoorjehond.nl en haar klanten.

Levering:

Onze producten worden doorgaans binnen enkele werkdagen geleverd binnen Nederland, met uitzondering van vakantieperioden, feestdagen of andere onvoorziene omstandigheden. Dit wordt altijd aangegeven via onze website penningvoorjehond.nl. Bij speciale of afwijkende bestellingen wordt de levertijd met u overlegd.

Verzending:

Onze artikelen worden verzonden via PostNL. Vertragingen bij de post kunnen nooit leiden tot annulering van uw bestelling, dit is overmacht.Verzending is risico van de klant, wij kunnen geen verantwoording nemen voor een derde partij, wij bieden evt. de mogelijkheid aan om via pakketservie te leveren waarbij een zending traceerbaar is, briefzendingen zijn niet traceerbaar. De extra kosten zijn dan voor uw eigen rekening.

Annulering:

Alle bestellingen worden direct in productie genomen, dus aanpassing of annulering is na plaatsing (meestal) niet meer mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact op via info@penningvoorjehond.nl

Prijsstelling:

Alle prijzen vermeld bij ieder artikel zijn inclusief 21% BTW.

Kleuren en Lettertype:

Geringe afwijkingen van de kleur, indeling, lettergrootte, lettertype of afwerking kunnen geen grond voor reclamering vormen.

Gebreken, foutieve leveringen of reclames:

Uw bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Mochten er desondanks klachten optreden, dan kunt u ons daar altijd over aanspreken via info@penningvoorjehond.nl. Foutieve leveringen, gemaakt door penningvoorjehond.nl worden direct hersteld of vervangen. 

Betalingen:

Betaling dient voor levering plaats te vinden. U kunt via Ideal betalen, Mr Bancontact, creditcard via of door middel van overboeking. Wanneer wij bericht van uw betaling hebben ontvangen gaat uw opdracht in productie en vanaf die datum geldt de leveringstermijn.

Privacyverklaring:

Penningvoorjehond.nl verstrekt uw persoonlijke gegevens nooit aan derden.

Herroepingsrecht:

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@penningvoorjehond.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten." Let op: Er geldt een uitzondering voor maatwerk producten. Deze kunnen niet geretouneerd worden.

Aansprakelijkheid:

Klant vrijwaart penningvoorjehond.nl voor alle aanspraken van derden, ter zake van de afbeelding op gegraveerde artikelen, behoudens voor zover deze aanspraken zijn gebaseerd op onderdelen van de gegraveerde artikelen die door penningvoorjehond.nl aan klant ter beschikking zijn gesteld, ten behoeve van de gegraveerde artikelen.

Penningvoorjehond.nl is niet aansprakelijk voor schade of letsel aan uw hond, ontstaan door het gebruik van onze producten.

►Levertijd: 1-2 werkdagen
►Gratis graveren
►Gratis verzending

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

© 2018 - 2019 Penningvoorjehond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel